• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський парламент дітей відзначив своє 15-річчя

Міський парламент дітей відзначив своє 15-річчя

2017-02-17

/Files/images/novini/parlament/завантаження (1).jpg

17 лютого у міській раді Кропивницького відбулася друга сесія міського парламенту дітей, з нагоди 15-річчя своєї діяльності.

У святковому засіданні взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко, депутат міської ради Анна Ніжникова, представники громадських і молодіжних організацій.

Під час роботи сесії голова міського парламенту дітей Катерина Карпуніна прозвітувала про діяльність дитячого парламенту у міжсесійний період. Було прийнято рішення про підписання двосторонньої угоди між міським парламентом дітей і міською радою Кропивницького. Парламентарі доручили Катерині Карпуніній і секретарю міського парламенту дітей Іллі Кріпаку підписати підготовлений меморандум, а його текст оприлюднити на блозі міського парламенту дітей.

Лариса Костенко відзначила подяками кращі осередки дитячого самоврядування, які були найактивнішими учасниками соціального проекту для дітей з особливими потребами “Доторкнемося дитячої душі – нехай промінчики заграють в ній” та вручила Подяку управління освіти міському парламенту дітей за плідну роботу та з нагоди 15-річчя його діяльності.

/Files/images/novini/parlament/завантаження (2).jpg /Files/images/novini/parlament/завантаження.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 843