• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся семінар – практикум для вчителів трудового навчання

Відбувся семінар – практикум для вчителів трудового навчання

2017-11-15

/Files/images/narad/nova/15.11..png

15 листопада на базі комунальний заклад „Навчально-виховний комплекс „Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр „Зорецвіт”

Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” відбувся семінар – практикум для вчителів трудового навчання (обслуговуючі види праці) з проблеми: «Підвищення ефективності уроку трудового навчання шляхом підвищення інноваційних освітних технологій».

Під час семінару педагоги ознайомились з досвідом роботи вчителя НВК №26 шляхом участі у майстер-класі з проблеми «Виготовлення бродки з фетру». Не менш цікавим був майстер-клас вчителів трудового навчання ЗОШ № 30 Віватенко О.П. та НВО № 20 Горобець О.В., які пояснили та продемонстрували виготовлення браслету-оберегу в техніці «Макраме». Учасники семінару, отримавши чітку інструкцію, із задоволенням виготовляли вироби. Також методист ЦМСПС управління освіти Стрюкова О.М. ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017-2018 н.р.

Під час проведення семінару-практикуму панувала доброзичлива атмосфера і дружня співпраця всіх вчителів. Педагоги з користю провели час, отримали велике задоволення від власноруч створених виробів і, звичайно, щоці технології будуть впроваджувати на своїх уроках.

Кiлькiсть переглядiв: 841