• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся семінар-практикум для логопедів

Відбувся семінар-практикум для логопедів

2018-01-15

/Files/images/novini/2017_novini_/15.01.18.jpg

11-12 січня 2018 року в приміщенні Інклюзивно-ресурсного центру управління освіти Міської ради міста Кропивницького відбувся семінар-практикум для логопедів логопедичних пунктів міста та логопедів груп компенсуючого типу з теми: «Сучасні вимоги до фахівців спеціальної освіти в умовах модернізації закладів освіти»

В заході взяли участь 62 вчителя-дефектолога. Присутні прослухали інформацію Червонець І.В. – завідувача науково-методичної лабораторії з інклюзивного та інтегрованого навчання КОІППО імені Василя Сухомлинського про «Стан та перспектива розвитку інклюзивно-ресурсних центрів області». Взяли участь у практичному ознайомлені з особливостями проведення комплексної оцінки розвитку дитини в сучасних умовах, яке провела Дорошенко О.М.- директор інклюзивно-ресурсного центру управління освіти Міської ради міста Кропивницького, отримали зразки основної документації учителя-логопеда закладів дошкільної освіти та заслухали звіт за 2017 рік та план роботи на 2018 голови осередку асоціації корекційних педагогів міста Кропивницького Овсяннікової В.С.

За результатами підведення підсумку роботи та анкетування було узгоджено план заходів направлених на підвищення рівня обізнаності фахівців-дефектологів з питань запровадження інклюзивної освіти в місті.

Кiлькiсть переглядiв: 984