• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Робочий візит міністра освіти і науки України Лілії Гриневич

Робочий візит міністра освіти і науки України Лілії Гриневич

2018-02-19

/Files/images/novini/nvo_25/21.jpg

19 лютого міністр освіти і науки України Лілія Гриневич з робочим візитом відвідала комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання № 25 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», у якій за пілотною програмою «Нова українська школа» навчаються два перших класи. На зустрічі було присутнє керівництво області та міста, а також батьки дітей експериментальних класів.

У рамках зустрічі гості відвідали перші класи для наймолодших школярів, які навчаються за пілотною програмою, переглянули зони для малювання, поробок iз пластилiну, iгор тощо.

Гостям продемонстрували нове обладнання для кабінетів фізики, зокрема, електронно-вимірювальну лабораторію, завдяки якій учні мають змогу проводити експерименти та інтерактивне обладнання військово-спортивної гри «Лазертаг» для вивчення предмету «Захисник Вітчизни».

За високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розроблення інноваційної моделі “Нова українська школа” Лілія Гриневич оголосила подяки Міністерства освіти і науки України вчителям початкових пілотних класів Галині Прокопенко та Людмилі Журавльовій.

/Files/images/novini/nvo_25/18.jpg /Files/images/novini/nvo_25/19.jpg /Files/images/novini/nvo_25/20.jpg /Files/images/novini/nvo_25/23.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 982