"Дитячий внесок у творчість міста."

2015-01-21

/Files/images/narad/IMG_8892.jpg

21 січня 2015 року у залі Кіровоградської обласної філармонії розпочався перший у другому навчальному півріччі концерт в рамках спільного проекту управління освіти Кіровоградської міської ради та Кіровоградської обласної дитячої філармонії «Дитячий внесок у творчість міста.

У першому півріччі 2014 – 2015 навчального року свої вміння і таланти на сцені філармонії продемонстрували учні, педагоги та батьки 20 закладів освіти міста Кіровограда.

У другому півріччі 2014 – 2015 навчального року відкривали проект учні та педагоги навчально-виховного об’єднання № 33.

 21 січня 2015 року навчально-виховне об’єднання № 33 стало учасником загальноміського проекту «Дитячий внесок у творчість міста», який проходить в дитячій обласній філармонії. Учнівський та педагогічний колектив представив літературно-музичну композицію на тему: «Країна дитинства», в якій були виконані хореографічні та вокальні композиції, пісні про дитинство, дітей, маму, а також поезії на дану тематику. На сцені показали свої таланти 65 учнів 1-11 класів, весь педагогічний колектив та вихованці дошкільного-навчального закладу.

У школі працюють , вчать і навчають творчі, працьовиті й чесні люди, які без останку віддають себе педагогічній професії. Педагогічний колектив навчального закладу керується в своїй діяльності філософією добра, мудрості, згідно з якими кожна особистість має навчитися бути щасливою і дарувати щастя іншим. А орієнтиром в роботі є девіз: «Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця. Людина - неповторна».

Поєднавши зусилля, знання, вміння і таланти учнів та педагогів, виступаючі продемонстрували глядачам цікаве дійство. А вдячністю за їх наполегливу працю стали бурхливі оплести небайдужих до творчості глядачів.

/Files/images/narad/IMG_8892.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 807